Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV OKROŠA

Tko je mladić koji će u Saboru zamijeniti Tuđmana? Probijao se kroz HDZ-ovu mladež

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
02.02.2021.
u 10:46

Na FER-u je magistrirao elektrotehniku i informacijske tehnologije i kao inženjer radio je u HEP-u

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da će HDZ-ova zastupnika pokojnog Miroslava Tuđmana u Saboru zamijeniti Tomislav Okroša.

Inače, mladi Okroša rođen je 30. siječnja 1989. godine i na prošlim lokalnim izborima postao je načelnik Općine Dubrava kod Vrbovca. U biografiji na njegovoj stranici navodi se i kako je godinu prije toga postao predsjednik Mladeži HDZ-a u Općini Dubrava, pa potom i prvi čovjek općinskog odbora. Nakon lokalnih izbora nastavlja se i njegov uspon unutar stranke. 

Tako je postao predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije, a potom i potpredsjednik Mladeži HDZ-a, a 2018. ušao je i u Središnji odbor HDZ-a

Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

On je i predsjednik Mladeži HDZ-a Zagrebačke županije i član središnjeg odbora HDZ-a. Prije tri godine postao je i potpredsjednik Mladeži HDZ-a

A prije toga na FER-u je magistrirao elektrotehniku i informacijske tehnologije i kao inženjer je radio u HEP-u od 2014. do 2017. godine, nakon čega postaje načelnik. 

Komentara 11

Avatar Nilski konj
Nilski konj
11:01 02.02.2021.

Probijao se rukama i nogama kroz hadezeove omladince. Hadezeovci su najbolji primjer da visoko obrazovanje ne jamči moralne kvalitete.

KO
Korumpirani
10:58 02.02.2021.

Evo ručice koju je trebao Plenki ,zato mu je išlo na ruku to što se dogodilo preko vikenda.Onda on proziva oporbu da se igra prljavo ,a ne da je jedva čekao.Sad budu sve točke na popisu za glasanje u petak,sramota.

Avatar Vakserčina
Vakserčina
11:02 02.02.2021.

Probijao se...... 😎 Jel mu Jandro bio mentor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije