Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ BIH PIŠE JOZO PAVKOVIĆ

Tiha diplomatska akcija Plenkovića: Donesena prva odluka od rata koja nije na štetu Hrvata u BiH

04.10.2022.
u 07:58

Prvi put sustavno i temeljito uključila se Hrvatska. Tihom diplomacijom premijer RH strpljivo je lobirao za ispravljanje nepravde prema bh. Hrvatima. I nikada nije tražio ništa što bi bilo na štetu drugih dvaju naroda i BiH

Komentara 16

DU
Deleted user
08:47 04.10.2022.

Plenkoviću to naprosto nije istina sve promjene pa i ove su na štetu Hrvata! Ovim najnovijima čak i ona zadnja linija obrane Hrvata je skršena i muslimanima omogućava da uspostave funkciniranje sustava čak i bez Hrvata! Pa bi me zanimalo podrobnije objašnjenje te priče a ne samo verbalna ničim potvrđena konstatacija! U ostalom iz Njemačke, Austrije i SAD-a samo smo u rijetkim trenutcima imali iskrenu podršku (Francuske i Engleske nikada) a ne bi je imali ni tada da Srbijom i Jugoslavijom u to doba nisu vladali totalni imbecili!

DL
Dvanaest__legija
08:26 04.10.2022.

Veliki vođa Plenković tihom diplomacijom omogućio nam je da jutros sunce opet svane!

ZA
zagabria5
08:14 04.10.2022.

Ako Hrvatska mora voditi BiH Hrvate postavlja se pitanje što sve ove godine radi njihovo vlastito političko vodstvo, osim što surađuje sa Dodikom. I oni opet takve biraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?