Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SU POTHRANJENI

Svijet ne uspijeva nahraniti svoju djecu: U Hrvatskoj 14.000 djece živi u dubokom siromaštvu

07.02.2023.
u 14:22

Milijuni obitelji bore se da svojoj djeci osiguraju dovoljno kvalitetne hrane za njihov rast i razvoj, a susreću se s brojnim i različitim izazovima. Mnogi si ne mogu priuštiti kvalitetnu hranu ili joj nemaju pristup. Istodobno, mnoga tržišta preplavljena su hranom koja je nutritivno siromašna i nije zdrava. Ni jedno ni drugo ne jamči svijetlu budućnost onima na kojima svijet ostaje.

Ključne riječi

Komentara 14

AN
anto9
14:48 07.02.2023.

nek smo mi nabavili 10ak milion vakcina po 20 dolara komad, i na kraju vise od pola unisteno jer je istekao rok, prava strategija zastite zdravlja, ocuvanja radnih mjesta i suzbijanja gladi

SA
sasha68
14:31 07.02.2023.

imam 55 godina, prošao cijelu zemlju,nikad nisam vidio gladno hrvatsko dijete-gdje su? gdje je ta sirotinja koja ne moze nahraniti svoje dijete? nekako mislim samo u oporbenim i novinarskim imaginarijima

DA
dam63
15:03 07.02.2023.

Demografije svima puna usta. Treba prvo osigurati život dostojan čovjeka i radna mjesta gledajući u budućnost pa tek onda pametovati. Nismo u stanju ni postojeću djecu nahraniti i zaposliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije