Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoke otpremnine

Švicarci žele zabraniti zaradu vodećih biznismena!

švicarska
Reuters/PIXSELL
03.03.2013.
u 19:37

Udruge poslodavaca bune se protiv toga zato što smatraju da će takve odredbe ugroziti konkurentnost

Gotovo 70 posto švicarskih birača na referendumu je podržalo prijedlog po kojem bi Švicarska nametnula vrlo stroga ograničenja na plaće rukovodećeg kadra u kompanijama. Ovim prijedlogom ograničile bi se goleme isplate za plaće, bonuse i otpremnine rukovodećih menadžera.

Udruge poslodavaca bune se protiv toga zato što smatraju da će takve odredbe ugroziti konkurentnost. No Švicarci smatraju da su razlike u plaćama prevelike. 

Ključne riječi

Komentara 9

BA
balic
19:56 03.03.2013.

Pa to sa menadzerima je vec prevrsilo svaku mjeru... Ljudi su progledali nakon najbezobrazijeg pokusaja isplate odstete za petnaest godina rada jednog menadzer u visini od 56 000 000€ ... Menadzeri su se sami nagradzivali i drmali kako su htjelitjeli ,nema vise hvala Bogu...

TV
tiha voda
20:09 03.03.2013.

Jako dobar signal, kada ce kod nas doci prava demokracija?

Avatar Beowolf
Beowolf
19:51 03.03.2013.

Ne žele zabraniti, već su zabranili. Izravna demokracija je tamo dovedena do savršenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije