Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATUS U UN-U

Što vrijedi za Palestinu, ne vrijedi i za Kosovo

'Serbia's President Tomislav Nikolic listens during a joint press conference with his Hungarian counterpart in the Blue Hall of the presidental palace in Budapest, Hungary on November 13, 2012 . The
AFP/Pixsell
29.12.2012.
u 09:38

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u intervjuu za RTS kako "postoji opasnost da se Kosovu u UN da promatrački status kakav ima Palestina"

- Primjeri Kosova i Palestine se ne mogu usporediti jer Ujedinjeni narodi ne smatraju Kosovo državom, a u pogledu Palestine postoji čitav niz rezolucija kojima se podržava njena državnost, zaključno s posljednjom, kojom je njen status unaprijeđen u državu promatrača - rekao je veleposlanik Srbije u UN Feodor Starčević dodajući kako nema informaciju da se u New Yorku priprema \'\'palestinski scenarij“ za Kosovo, a predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u intervjuu za RTS kako \"postoji opasnost da se Kosovu u UN da promatrački status kakav ima Palestina\".

No, u Ministarstvu vanjskih poslova u Beogradu su neslužbeno opovrgli da imaju ikakve informacije o tome, javljaju mediji u Srbiji.

>>\'Autonomija Srba u okviru nečega što nije priznato kao neovisno\'

Komentara 2

Avatar Zmija
Zmija
17:43 29.12.2012.

Eto, vidite Tomicu! On moran nesto da mrmlja, pa crko bi a da ne kaze nesto o Kosovu. Znam, bolno je to, ali sta cete bre Tomice! Nijeste znali milovati "srce srbije"! Oslo. A ono, kako se ono veli: Sto se izgubi dao bog da ga se nikada ne nadje. A znamo Tomo da nije isti problem Palestine i Kosova. Kosovo cete vi to u najkracem roku (do ljeta) priznati a Izrael Palestinu tesko da ce priznati.

Avatar superhik74
superhik74
18:27 29.12.2012.

Vrijedi, vrijedi, sve to dolazi iz iste kuhinje. Pravila igre su malo drugacija, a zovu se dvostruka mjerila, medjutim oni koji povlace konce su potpuno isti. Vidim da niste naucili lekciju navlacenja na tanak led. Veliki kriminalci ce cesto znajuu "nasaliti" na ovaj nacin s malim kriminalcima tipa Milosevic, Sadam Hussein, Gadafi itd. Eto to vam je ostalo od "Velike Srbije", svakim danom je sve manja, medjutim ne bi se hrvati trebali previse nasladjivati takvom stanju stvari jer i Hrvatska polako nestaje ali na malo drugaciji nacin. Kolonija 1 i kolonija 2 polako nestaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije