Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Savjetnik palestinskog predsjednika Abasa u seksualnom skandalu

Rafiq al-Husseini
AFP PHOTO
15.02.2010.
u 09:00

U prvom dijelu snimke Huseini sjedi u dnevnoj sobi i razgovora s dvije žene, od kojih mu je jedna navodno tajnica, a druga ona koja je tražila pomoć. U kasnijoj sceni pojavljuje se u sobi nag i kad je legao u krevet, pita ženu hoće li ona ugasiti svjetlo ili on.

Palestinski predsjednik Mahmud Abas suspendirao je šefa svoga kabineta Rafiqa al-Husseinia zbog sumnje da je umiješan u seksualni skandal, javila je Palestinska novinska agencija Wafa.

Huseini je osumnjičen da je  pokušavao u zamjenu za svoj utjecaj iznuditi seks od jedne žene. Na izraelskoj televiziji prikazana je snimka na kojoj se vidi Huseini kako se skida u spavaćoj sobi i liježe u krevet, pozivajući ženu, koja se ne vidi, da mu se pridruži. Ta snimka izazvala šok u palestinskom konzervativnom društvu, a postala je i hit na YouTubeu.

On sam tvrdi da je žrtva konspiracije Izraelaca i nekih Palestinaca koji žele diskreditirati njega i Abasa. "Obećavam da ću objelodaniti potpunu istinu, da sam spreman za odgovornost ako se dokaže da sam učinio nešto loše", naveo je u svome priopćenju za javnost.

Palestinski političari misle da je snimka dio pokušaja Izraela da diskreditira Abasa i osuđuju Fahmija Shabaneha, bivšega časnika obavještajne službe koji je to snimao, da je suradnik Izraela.

Shabaneh je postavio kamere u stanu te žene i u dogovoru s njom snimio sastanak s Huseinijem. U prvom dijelu snimka Huseini sjedi u dnevnoj sobi i razgovora s dvije žene, od kojih mu je jedna navodno tajnica, a druga ona koja je tražila pomoć.

Huseini u razgovoru opisuje Abasa kao nekoga tko nema karizmu, a za Arafata je rekao da se okružio prevarantima. U kasnijoj sceni pojavljuje se u sobi nag i kad je legao u krevet, pita ženu hoće li ona ugasiti svjetlo ili on.

Nekoliko trenutaka kasnije u sobu upada bivši obavještajni časnik s još tri čovjeka i predstavlja se, a Huseini iskače iz kreveta i oblači se.

Komentara 2

OR
orisis
09:34 15.02.2010.

Jedino je vazho pitanje sada tko ga bude zamijenio?

Avatar Sidewinder
Sidewinder
10:07 15.02.2010.

Do sada još niti jedan Arapski političar na svijetu nije bio umješan u neki seks skandal, ovaj je prvi...bit će da je kriv Izrael, jer ima loš utjecaj na ove jadne i poštene Arape.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije