Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na slobodi

Reno Sinovčić izašao iz Remetinca

sinovčić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/12
06.02.2015.
u 12:46

Sinovčić je dao obećanje kako će poštivati odredbe jamstva te izrečene mu mjere opreza među koje spada zabrana kontakta sa svjedocima te zabrana obavljana funkcija u NK Zadru

Reno Sinovčić, koji je uhićen početkom prosinca, danas je izašao iz istražnog zatvora u Remetincu nakon što su sudu dostavljeni elaborati o nekretninama te podaci da je na njih upisana hipoteka.

Njemu je sutkinja istrage odredila jamčevinu od 10 milijuna kuna u gotovini no, nakon žalbe njegove obrane koja je tražila da mu se taj iznos zamjeni jamstvom u nekretninama, izvanraspravno vijeće odlučilo je usvojiti tu žalbu pa je tako Sinovčić izašao na slobodu.

Na zagrebačkom Županijskom sudu u 10.30 sati održano je ročište na kojem je Sinovčić dao obećanje kako će poštivati odredbe jamstva te izrečene mu mjere opreza među koje spada zabrana kontakta sa svjedocima te zabrana obavljana funkcija u NK Zadru.

>>Sinovčić će izaći iz Remetinca kada sud upiše hipoteku na 10 milijuna kn vrijedne nekretnine

>>Hoće li Sinovčić idući tjedan skupiti 10 milijuna kuna?

Komentara 7

VV
Vrazje Vjestice
11:29 06.02.2015.

eto, sada ima kvalifikaciju da uđe u sabor.

OB
ObrenM
13:30 06.02.2015.

Sto je puno mrznje u komentarima.Ljudi u Zadru znadu,da je ucinio i mnoga dobrocinstva- potrebitim.Da je u vladajucoj stranki nebi niti vidio zatvora.

GU
gustirna
13:56 06.02.2015.

Oni njezni ,zbog kojih je udbaska kriminalna zadruga izmislila predstecajnu nagodbu, nisu jos ni vidili remetinca vec sitni đepar reno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije