Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabotaža na rusko-njemačkim plinovodima

Rat je stigao na Baltik, CIA je najavila napade: Rusi i Amerikanci u borbi na plinovodu, počeo otvoreni energetski sukob?

28.09.2022.
u 17:35

Radek Sikorski, bivši poljski šef diplomacije, uz fotografiju istjecanja plina napisao je "Hvala, SAD"

Ključne riječi

Komentara 83

PR
prajdali100
18:06 28.09.2022.

Pa jasno je da je sabotaža ! Rekao bih pomno planirana diverzija.Postoji jedna mala nepoznanica,tko stoji iza ovog veselja? Komu je ovo u interesu?

DU
Deleted user
01:18 29.09.2022.

Ameri to najavili i izveli. Destabilizacija Rusije je njihov primarni cilj i tu su izgubili, ali unistenje Njemacke industrije je sekundarni i to ne mnogo manji. Time se rjesavaju velikog konkurenta i umanjuju rizik Njemacko-Ruskog pertnerstva. Kao sto su mnogi primjetili - Rusi da su htjeli mogli su jednostavno zatvoriti pipu. To su djelomicno i napravili za ST1. ST2 nije ni bio u pogonu jer ga Njemacka vlada nije odobrila. U Njemackoj su ovih dana bili veliki protesti gdje su ljudi trazili od svoje vlade da otvori ST2. Sada je taj problem rjesen.

DU
Deleted user
05:17 29.09.2022.

Pa normalo da je sabotaza,jer jer je jos u februaru(veljaci)Bajeden obeco europi,dace na svaki nacin sprjeciti rad nord strem 2 da proradi,pa i unistenjem tog giganta,koji je kosto Njemacku 13 milijardi eura,zaista je to jadno,da se jedna takva drzava,koristi teroristickim metodama dabi dosla do cilja,zaista bolesno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?