Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U TIJEKU

Pucnjava u Philadephiji: Ranjeno nekoliko policajaca

YouTube/CNN screenshot
14.08.2019.
u 23:35

U tijeku je potraga za drugim napadačem, pišu američki mediji.

Vjeruje se kako je najmanje četvero policajaca ranjeno u pucnjavi  u Philadephiji u srijedu popodne. Prema pisanju NBC-a, jedan od osumnjičenih napadača je uhićen dok još uvijek traje potraga za mogućim drugim napadačem. CNN piše kako oni imaju informacije o tome kako je ranjeno troje policajaca koji su bili dio skupine policijske jedinice za borbu protiv narkotika. 

Pozivi za pomoć ranjenim policajcima i za dodatnu policijsku podršku stigli su oko 16:30 po lokalnom vremenu. 

"Tražim podršku. Sve što imate. Specijalnu jedinicu, duge cijevi. Policajac je ranjen," čuje se jednog po policajaca na snimci. 

Prvi podatci govore kako je još uvijek neidentificirani napadač pucao na više desetaka policajaca. Policija je bila blokirala okolne ulice i okružila nekoliko kuća.

Policijski dužnosnici kazali su kako je najmanje četvero policajaca ranjeno i kako su odvedeni u lokalnu bolnicu, piše NBC. Njihovo stanje u ovom trenutku je nepoznato. Policija moli građane da ostanu u svojim domovima i da ne izlaze s obzirom da je policijska akcija još uvijek u tijeku. 

Vijest o pucnjavi prvi je objavio policijski glasnogovornik Eric Gripp koji je naveo kako je nekoliko policajaca ranjeno i kako je pucnjava u tijeku. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar dzambo
dzambo
04:06 15.08.2019.

Amerika je #3 u svijetu po ubistvima ALI ako izbacimo #1Chicago,#2Detroit, #3Washington, #4St Louis, #5 New Orleans, #6Baltimore and #7L.A. E POSLJE TIH gradova Amerika je rangirana 189 od 193 zemlje svijeta...a sto je zanimljivo prvih 5 gradova na toj listi imaju ''vrlo jak zakon za nosenje oruzija ili bolje rec za nabavu oruzija'' a svi ti gradovi imaju Demokrate na vlasti koji upravljaju tim gradovima puno godina unazad...pa....

Avatar Dumen
Dumen
05:00 15.08.2019.

Iran je kriv za incidente, sutra će Trumpa dati izjavu.

Avatar navijač
navijač
07:05 15.08.2019.

Lako je našim ženama po trgovinama , zaštitarima i policajcima koji su "24" sata na dužnosti sa ovim današnjim domaćim kokošarima, ali kad dođe vrijeme potezanja oružija bez pardona onda neće biti dobro , a ide ka tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije