Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U TIJEKU
Povratak na članak

Pucnjava u Philadephiji: Ranjeno nekoliko policajaca

U tijeku je potraga za drugim napadačem, pišu američki mediji.

Komentari 11

Avatar dzambo
dzambo
04:06 15.08.2019.

Amerika je #3 u svijetu po ubistvima ALI ako izbacimo #1Chicago,#2Detroit, #3Washington, #4St Louis, #5 New Orleans, #6Baltimore and #7L.A. E POSLJE TIH gradova Amerika je rangirana 189 od 193 zemlje svijeta...a sto je zanimljivo prvih 5 gradova na toj listi imaju ''vrlo jak zakon za nosenje oruzija ili bolje rec za nabavu oruzija'' a svi ti gradovi imaju Demokrate na vlasti koji upravljaju tim gradovima puno godina unazad...pa....

VL
Avatar Dumen
Dumen
05:00 15.08.2019.

Iran je kriv za incidente, sutra će Trumpa dati izjavu.

VL
Avatar navijač
navijač
07:05 15.08.2019.

Lako je našim ženama po trgovinama , zaštitarima i policajcima koji su "24" sata na dužnosti sa ovim današnjim domaćim kokošarima, ali kad dođe vrijeme potezanja oružija bez pardona onda neće biti dobro , a ide ka tome.

VL
JA
Javnodobro
10:28 15.08.2019.

Ma to ovi kaj preskaču zid, Trump zna pitajte njega. To je problem sigurno.

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:10 15.08.2019.

Nije to problem zakona o nosenju oruzija u tim gradovima NEGO problem ''droge'' I to je glavni okidac za ubojstva nema se tu sta puno filozofirat….I fino se mogu pogledat statistike da ogromna vecina ubojstva vezana je bas za tu drogu I ogromna vecina onih sa oruzijem (koje je nabavljeno ilegalno) je upletena u transakcije vezane za drogu...I svi ti kriminalci niti jedan nije legalno kupovao oruzije I za njih ''nikad'' nece vrijediti niti jedan zakon za nabavku oruzija I nisu u zvanicnoj statistici onih koji imaju privatno oruzije...opet Kazem sva ta ubojstva u svim tim gradovima vezana su za drogu..ili prodaju...ili novac od nje...zaustavi kompletno drogu bilo kakve vrste I zaustavio si glavni problem ali to se nikad nece desiti jer ulaganja su minimalna a profit je ogroman a sdruge strane ne vrijedi ni ozakoniti cak svu drogu I da bude jeftina jer sa vremenom oni ''nadrogirani'' ce trazit sve vise I vise a normalno vecina njih nece imat novac za te svoje potrebe I doci ce do drugih krimnalnih radnji da oni nabave lovu da Kupe drogu...I opet se sve vraca na pocetak….I kako vrijeme ide bit ce sve gore I jos ce Americkih gradova upasti na top liste jer se to siri...a uostalom siri se to I kod nas na Balkanu jer koliko je toga bilo '70-tih a koliko danas...dok '70-tih u Americi je to pocelo hvatati velikog maha kod nas jos nije bilo ''tih uslova''...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.