Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testni let

Prvi let MIG-ova nakon remonta u Ukrajini!

Mig
Foto: Kronike Velike Gorice
1/12
30.04.2014.
u 21:04

Četiri MIG-a već su poletjela, a peti avion očekuje se početkom idućeg tjedna.

Ekskluzivne fotografije prvog leta četiri MIG-a koji su se vratili s remonta u Ukrajini snimio je fotograf Kronika Velike Gorice Josip Škof.

- MIG-ovi su stigli iz Ukraijne  i nalaze se u 91. zrakoplovnoj bazi Pleso. Nakon sastavljanja i pregleda na zemlji, danas su napravili prvi testni let u zraku. Peti avion se očekuje početkom idućeg tjedna – rekli su iz službe za odnose s javnošću Ministarstva obrane Republike Hrvatske.

>>Pogledajte sastavljanje MiG-ova koji su stigli iz Ukrajine!

>>U ovim kamionima je prvi MIG-21 koji je vraćen s remonta u Ukrajini!

Komentara 37

PA
pashko44
22:35 30.04.2014.

Žali Bože novca za remont, to je za muzej. Zrakoplov iz 60-ih godina prošlog stoljeća stvarno nije vijest za portal.

Avatar Melankolija
Melankolija
08:30 01.05.2014.

Lijepo ih je vidjeti jer su nasi.

Avatar una12
una12
09:53 01.05.2014.

Svi oni koji kritiziraju taj remont, pitajte se bolje, od cega kupit nove zrakoplove, kad se do sad sve i jedna Vlada ponasala prema VH kao maceha. I odakle novaz nabavit za nove, kad je drzava u totalnoj banani?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije