Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
troškovi ne opravdavaju ovolike cijene

Prošlo je vrijeme gomilanja svinjskog mesa po kućama: 'Gdje će uopće netko iz grada kupiti svinju?'

29.08.2022.
u 17:34

Puno većim problemom od kupnje polovica na rate sindikalist Krešimir Sever vidi u tome da veliki dio stanovništva, onaj čija je plaća i mirovina kudikamo manja od prosječnih primanja s kojima se sve vrijeme statistički vješto barata, a daleko su od stvarnosti, već sada gotovo pola mjesečne zarade troši samo na hranu.

Komentara 6

AT
atlantisind
17:45 29.08.2022.

Uzgajivaci svinja samo trebaju ponuditi dobru cijenu mesa i spremiti sve za kupca da je spremno za skrinju i svako normalan bi to kupio umjesto smeca iz velikih trgovina.

IC
ICCO
17:46 29.08.2022.

Ajde ne paničarite, sad će Tito malo iza 19 nakon sjednica ck skdza objasniti sugestivno da ce biti svinjetine, kupusa I da ovo sa inom nista nezna I nije nimalo kriv a ni njegovi baby-ministri, sve je super5 I idemo dalje, obecaje lično da sad 7 dana neće nitko biti otkriven sa prstima u pekmezu.

KU
kuramela
20:43 29.08.2022.

Ima svinja oko nas koliko hoćete samo ih ne opažate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?