Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježao drogiran

Probio rampu, izletio s ceste, vozilom ozlijedio policajca

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
08.04.2013.
u 13:51

39-godišnjak za kojim je bila raspisana potraga zadao je dosta posla policajcima, ali je na kraju uhićen i predan u zatvor u Zagreb

Policajcima bujske, umaške i porečke policije 39-godišnjak s područja Brtonigle za kojim je bila raspisana potraga, a kasnije se ustanovilo i da je bio drogiran, zadao je dosta posla, ali je na kraju uhićen i predan u zatvor u Zagreb. Osumnjičen je zbog kaznenih djela prisile prema službenoj osobi, krivotvorenja isprava i teške krađe, a radi počinjenih prekršaja protiv njega je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

U petak oko 19 sati policajci u službenom automobilu su na čvoru Buje Istarskog ipsilona uočili Citroen pulskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnjak za kojim je bila raspisana potraga. Kada ih je vidio okrenuo je automobil i nastavio vožnju suprotnim smjerom prema čvoru Markovac gdje je na naplatnim kućicama probio rampu i skrenuo prema Plovaniji. Krenuli su za njim, no nisu ga uspijeli preteći i zaustaviti. Nastavio je bježati po Bujštini i dolaskom u mjesto Kršete zbog prebrze je vožnje u zavoju izletio s ceste i udario u kameni zid. Izašao je iz automobila i pokušao pobjeći pješice, no tada je zaustavljen i uhićen. Prilikom izlaska iz automobila nije osigurao vozilo te je ono krenulo naprijed i udarilo u policijski automobil pri čemu je lakše ozlijeđen policajac koji je u tom trenutku izlazio iz automobila.

Testiranjem je utvrđeno da je 39-godišnjak upravljao automobilom pod utjecajem droga, a od njega je privremeno oduzeto i više tisuća kuna te hrvatska putovnica, izdana na drugo ime, a koja će se dostaviti na daljnje vještačenje. U automobilu je pronađen i razni alat. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 18. veljače pokušao provaliti u obiteljsku kuću u Novoj Vasi u čemu ga je spriječila kćer 73-godišnje vlasnice koja je bila u kući. 

>> Vozač koji je divljao u Caddyju s tri kg \'trave\' predao se policiji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije