Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznijeli probleme branitelja

Grabar-Kitarović primila ratne zapovjednike akcije 'Plitvice'

Ratni zapovjednici akcije Plitvice
Foto: Ured predsjednice
10.04.2015.
u 17:22

Ratni zapovjednici vojno-redarstvene akcije „Plitvice“, general Josip Lucić, predstavnici antiterorističke jedinice Lučko, jedinice za posebne namjene Rakitje i specijalne policije Kumrovec, iznijeli su predsjednici probleme hrvatskih branitelja.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović primila je danas ratne zapovjednike vojno-redarstvene akcije „Plitvice“ koji su tom prigodom zahvalili predsjednici na prijamu i iskazanom poštovanju prema hrvatskim braniteljima i njenom dosadašnjem djelovanju u smislu širenja istine o Domovinskom ratu, izvijestili su iz Ureda predsjednice.

Ratni zapovjednici vojno-redarstvene akcije „Plitvice“, general Josip Lucić, predstavnici antiterorističke jedinice Lučko, jedinice za posebne namjene Rakitje i specijalne policije Kumrovec, iznijeli su predsjednici probleme hrvatskih branitelja.

Uputili su na problem nedostatka korektne i produktivne komunikacije između državnih institucija i branitelja te su iskazali žaljenje zbog omalovažavanja Domovinskog rata i vrijednosti koje su iz njega proizišle.

Istaknuli su da se odnos institucija prema braniteljima odražava i na odnos šire društvene zajednice prema braniteljima te su pozvali predsjednicu Grabar-Kitarović da nastavi sa svojim pozitivnim djelovanjem prema Domovinskom ratu i braniteljima.

Predsjednica Grabar-Kitarović zahvalila je ratnim zapovjednicima na uloženom trudu i hrabrosti u obrani Republike Hrvatske, ali i na aktivnom sudjelovanju u razvoju i ustrojavanju Oružanih snaga i izgradnji Hrvatske danas te je još jednom naglasila potrebu uključenja braniteljske populacije u društveni život u smislu izgradnje pozitivnih vrijednosti suvremenog društva.

>> Predsjednica zove šefa HDZ-a i SDP-a na sastanak: Karamarko će se odazvati Milanović vjerojatno neće

Komentara 27

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:03 10.04.2015.

20. godina obilježavamo od velokosrpske četničke ideologije gdje su naši sposobni Branitelji uništiti snove srbijancima!

AS
ante_slavonac
17:32 10.04.2015.

Bravo.Superheroja Matića nema na ovakvim susretima zato što on još uvijek žaluje za Jocom.

KE
Kekez308
17:59 10.04.2015.

Postovana predsjednice jako dobar potez od vas,pa koga treba postivati ako ne branitelje koi su stvarali ovu drzavu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije