Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili u bolnici

Potukli se ispred vukovarskog kafića

tučnjava
VL
06.05.2012.
u 09:02

U tučnjavi ispred kafića u ulici Blage Zadre u Vukovaru 18 godišnji Vukovarc zadobio je teže ozljede zbog čega je zatražio i liječničku pomoć

Vukovarac (24) kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru radi počinjenog kaznenog djela teška tjelesne ozljeda.
On je prošle noći u tučnjavi ispred kafića u ulici Blage Zadre u Vukovaru šakama zadao teške tjelesne ozlijede 18 godišnjem Vukovarcu, koji je liječničku pomoć zatražio u Općoj bolnici u Vukovaru, dok je 24-godišnjak zadobio lake tjelesne ozlijede.

Za sada nije poznat motiv tučnjave

Ključne riječi

Komentara 9

PE
petrinjac
10:37 06.05.2012.

čudno kako VL nije objavio koje je nacionalnosti bio ozlijeđeni ili napadač,za nepovjerovati jer ovakvih tučnjava ima ko u priči i nikakvo čudo,pogotovo u vukovaru

OL
olovka
11:24 06.05.2012.

Ova dvoica ,vjerovatno nisu ratovala 90tih . Nazalost naucili su sve nenormalno citajuci vecernji . Naucili su , kako se i zasto tuci ,ko koga da tuce , nazalost nisu naucili kako i sta raditi da bi zaradili i imalii lijepu mladost , USKRCENO im je od nove demokrtaske drzave , kojoj je vazniji ulazak u Evropu nego pronalazenje posla lijepoj i mapredsnoj mladosti svoje drzave . Zasto kazem lijepoj i naprednoj ,pojedinci trba da skoknu na zapad i uvjere se u bijedu i neznanje zapadne mladost , nevazno ali 80 % ih nezna npr, koliko je 7X7 onako na brzinu , ali rade i maju za zivot , ne pada im na pamet tuca (ne smiju) jer je demokratija uizela maha (postaju poslusni robovi .

AN
Antun1973
10:00 06.05.2012.

Pa sto niste napisali imena, ili barem prezimena. Pa bi vam možda i rekli Razlog i motiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije