Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epicentar jugozapadno

Potres kod Visa!

potres
Milestone Media/Pixsell
09.06.2017.
u 08:38

Magnituda potresa iznosila je 2,5 prema Richteru, a u Visu se osjetio intenzitetom III-IV stupnja MCS ljestvice

Seizmografi Seizmološke službe Hrvatske zabilježili su danas ujutro, u 7,29 sati, umjeren potres s epicentrom osam kilometara jugozapadno od Grada Visa.

Magnituda potresa iznosila je 2,5 prema Richteru, a u Visu se osjetio intenzitetom III-IV stupnja MCS ljestvice, izvijestio je dežurni seizmolog Ivo Allegretti.

Komentara 2

NE
Nepokolebljiv
09:49 09.06.2017.

2.5 po Richteru - pa to se jedva moze osjetiti. Vecina ljudi ga niti ne primjeti i qlasificiran je kao "slabasan"!

Avatar nekakav
nekakav
10:16 09.06.2017.

baš sam lješkario na luftiću na visu, kad me strefio ovaj udar, nisam znao što me snašlo, dal mi udarila piva u glavu i organizam nagonski zatražio još, a nije bilo, dal me neka švabica od 78 godina rutavim leđima okrznula.. strašno je bilo, pred oči mi skočile slike tsunamija, već sam se vidio kako me val odvlači i baca na lampedusu, u onaj kao nesretnika što su pobjegli iz pijeska. svašta, takvih 'potresa' ima svaki dan na stotine. 2,5, uh, ni jedan mjehurić na pivi nije prsnuo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije