Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI OKRŠAJ

Poslije verbalnog sukoba 28-godišnjak nožem ozlijedio 23-godišnjaka

Nož - napad nožem
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.03.2019.
u 10:16

U ugostiteljskom objektu u Gradištu, nedaleko od Županje, u noći 9 ožujka, došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem su sudjelovala četvorica mladića iz Gradišta

U ugostiteljskom objektu u Gradištu, nedaleko od Županje, u noći 9 ožujka, došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem su sudjelovala četvorica mladića iz Gradišta. U fizičkom sukobu 28-godišnjak je zadao ubod nožem u predjelu trbuha 23-godišnjaku. U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima 23-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć te utvrđene teže tjelesne ozljede.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđen je i identitet ostalih sudionika u sukobu, a radi se o 23-godišnjaku i 18-godišnjaku. Uhićen je 28-godišnjak i uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu policije. Protiv svih sudionika u događaju slijedi optužni prijedlog sukladno članku 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom državnom odvjetništvu.

>>Osoba preminula nakon sukoba u jednom zagrebačkom kafiću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije