Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u kafiću

Tučnjava u Kutini: Šakom udario muškarca (34), svemu kumovao alkohol

Dom zdravlja i Hitna pomoć u Metkoviću
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
10.03.2019.
u 18:32

Tučnjavi u kutinskoj diskoteci u Kolodvorskoj ulici prethodila je svađa više osoba koja se ubrzo pretvorila u kraći fizički obračun 34-godišnjaka i 21-godišnjaka

Kutinjanin u dobi od 34 godine oporavlja se u sisačkoj bolnici od teških ozljeda koje je zadobio nakon što ga je u noći na nedjelju, oko 3.45, šakom udario 13 godina mlađi muškarac.

Tučnjavi u kutinskoj diskoteci u Kolodvorskoj ulici prethodila je svađa više osoba koja se ubrzo pretvorila u kraći fizički obračun 34-godišnjaka i 21-godišnjaka.

U njemu je stariji muškarac zadobio ozljede koje su u bolnici okarakterizirane kao opasne po život. Svemu je kumovao alkohol, koji je utvrđen kod obojice sudionika tučnjave, kojoj su svjedočili i brojni posjetitelji diskoteke.

Mlađi muškarac je odmah uhićen, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje kojim bi trebala utvrditi detalje sukoba.

Pogledajte i video Razbijena kriminalna skupina sa splitskog područja

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Šlajfer:
Šlajfer:
14:43 10.03.2019.

nitko neće od tih snagatora počastiti nekog lažljivog političara nego nasrne na nedužnog građanina još i pijanog, sramota

LU
luli
13:17 10.03.2019.

MMA mladež na djelu, 15 g. robije pa nek misli..

YU
YuBastards
12:48 10.03.2019.

Tučnjava dvaju pijandura. Velika stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije