Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Popravljen "usidreni" kanader

kanader
Dino Stanin/PIXSELL
20.11.2009.
u 09:10

Jutros je poletio kanader koji je zbog kvara stajnog trapa jučer prisilno sletio u more u Zadru i noć proveo u uvali Dražica privezan poput broda.

ZADAR - Rano jutros počela su izvlačenja kanadera i broda Marko Polo "usidrenih" na zadarskom području.

Kanader koji je zbog kvara stajnog trapa jučer prisilno sletio u more u Zadru i noć proveo u uvali Dražica privezan poput broda jutros je poletio.

- Kanader smo popravili i očekujemo njegovo slijetanje u zračnu bazu Zemunik - rekao nam je Marinko Karačić, pukovnik MORH-a iz odjela za odnose s javnošću baze Zemunik.

Ključne riječi

Komentara 2

TU
tupslav
09:49 20.11.2009.

\"Tijekom dana bi konačno s otočića Sita trebao biti odsukan i Jadrolinijin brod Marko Polo\" - Tu priču smo već čuli.

RA
rackizel
14:09 20.11.2009.

Zar je trebao sletjeti na zemlju? I razbiti se? Zar ne bi bilo lijepo kad bi svi zrakoplovi mogli \"prisilno\" sletjeti na vodu kad su u kvaru? Uostalom - što znači riječ \"prisilno\"? Zar je u zrakoplovu bio otmičar ter te pilota prisilio na slijetanje? Pogotovo zrakoplov koji je izgrađen da slobodno slijeće na vodenu, morsku, površinu kao i na čvrstu. Pilot je razumno postupio i spustio zrakoplov, jer mu ta vrsta zrakoplova to i omogućuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije