Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došli na svoje

Ponovno se može pecati i loviti u Osječko-baranjskoj županiji

Foto: Osječko-baranjska županija
16.04.2020.
u 11:11

Od ukupno 131 testiranih u Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata, samo je jedan uzorak bio pozitivan, a riječ je o mještaninu Čepina

Od ukupno 131 testiranih u Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata, samo je jedan uzorak bio pozitivan, a riječ je o mještaninu Čepina.

- Ukupno je 108 zaraženih u našoj županiji. Dva su nova izliječena, što znači da ih se oporavilo ukupno 15 - naveo je Goran Ivanović, šef osječko-baranjskog Stožera civilne zaštite.

Hospitaliziranih je trenutno 26.

 

- Ukupno 218 ljudi je u samoizolaciji, što je 18 više nego jučer, ali to povećanje se odnosi na ljude koji su upravo došli iz inozemstva pa moraju odmah izolaciju - pojasnio je Ivanović.

Naveo je i kako stožer trpi velike kritike zbog zabrane lova i ribolova.

- Pustit ćemo danas odluku svim ribolovnim udrugama pa će se moći ići pojedinačno pecati, ali uz pridržavanje mjera. Isto tako, lovci će moći ići pojedinačno u lov, ali u svrhu sprječavanja divljači koja je počela praviti probleme poljoprivrednicima - dodao je.

Svih pet slavonskih županija poslalo je zamolbu Nacionalnom stožeru da pekarnice počnu radiit od 6, a ne od 8 sati. Ivanović se već danas nada pozitivnoj odluci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije