Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROGOJ

Položeni vijenci u povodu Dana antifašističke borbe

Savjetnik predsjednika Orsat Miljenić na Mirogoju položio vijence povodom obiljezavanja dana antifašističke borbe
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/5
21.06.2020.
u 12:59

U povodu Dana antifašističke borbe i Dana pobjede izaslanstva SABA RH i njegovih udruga položili su cvijeće na Grobnici narodnih heroja i na Partizanskom groblju te na Spomen području Dotrščina.

U povodu obilježavanja Dana antifašističke borbe u nedjelju su izaslanstva predsjednika Republike i Vlade te Restart koalicije i Saveza antifašističkih boraca RH na zagrebačkom Mirogoju položili vijence na Grobnici narodnih heroja te na Partizanskom groblju.

Vijence su na Grobnici narodnih heroja te na Partizanskom groblju položili izaslanik predsjednika Republike Orsat Miljenić te u ime Vlade ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

21.06.2020., Zagreb Izaslanstvo restart koalicije i savjetnik predsjednika Orsat Miljenic na Mirogoju polazu vijence povodom obiljezavanja dana antifasisticke borbe. Photo: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Marin Tironi/PIXSELL

Pred Grobnicom narodnih heroja na Mirogoju vijence je položilo i zapalilo svijeće i izaslanstvo Restart koalicije na čelu s predsjednicima stranaka članica te koalicije i kandidatima iz I. izborne jedinice.

U povodu Dana antifašističke borbe i Dana pobjede izaslanstva SABA RH i njegovih udruga položili su cvijeće na Grobnici narodnih heroja i na Partizanskom groblju te na Spomen području Dotrščina.

Komentara 3

Avatar Antikomunist
Antikomunist
13:44 21.06.2020.

Sjetit ćemo se žrtava kod jame jazovka koje su počinili crveni fašisti

DU
Deleted user
14:36 21.06.2020.

Ako drug Milanče ne poštuje dan Hrvatske Državnosti, zašto bi mi ostali trebali poštivati obilježavanje raspada sovjetskog obrambenog sustava pred napadom 5 puta malobrojnije vojske sila osovina?

NE
Nepokolebljiv
14:20 21.06.2020.

Kada bi bilo moguce krivicnim zakonom regulirati tko i kada smije koristiti termin “antifasizam” jer previse zlocinackog nakota zloupotrebljava plemenit termin za skrivanje i velicanje najgnusnijih zlocina kao u ovoj prilici u clanku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije