Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar posao

Policija uhvatila lopove koji su opljačkali dvije trgovine

'zatvorenici lisice'
''
16.10.2011.
u 18:14

Riječ je o 36–godišnjem muškarcu s područja Siska i 41–godišnjoj ženi iz Zagreba.

Policija je otkrila dvojac razbojnika koji su u četvrtak i petak navečer odnijeli novac iz dvije trgovine u okolici Siska uz prijetnju nožem. Kako je priopćeno iz Policijske uprave Sisačko - moslavačke, nakon drugog razbojništva, koje se u petak u 19,40 sati dogodilo u trgovini u Galdovačkoj ulici 138 policijski službenici su ubrzo uhitili dvije osobe koje se dovode u vezu s razbojništvom, a riječ je o 36–godišnjem muškarcu s područja Siska i 41–godišnjoj ženi iz Zagreba.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila i da su oni počinili razbojništvo i prethodnog dana u četvrtak u 19,38 sati u Topolovcu, gdje je iz trgovine također otuđen novac. Način prepada bio je isti, maskirana osoba ušla bi u trgovinu i s nožem zaprijetila trgovkinji te uzela novac.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su danas uz kaznenu prijavu zbog razbojništava dovedeni Županijskom državnom odvjetniku te im je nakon saslušanja sudac istrage odredio pritvor od 30 dana u Zatvoru u Sisku, gdje su i predani.

Komentara 2

AJ
ajam
03:10 17.10.2011.

BUDALE, kad moraju pljackati na taj nacin, a mogli su biti u HDZ-u i to uraditi na puno laksi nacin , sa daleko vecim profitom.

DU
Deleted user
07:46 17.10.2011.

ajam... ajvane jedan pa zar samo u HDZ-u kradu a ne i u SDP,HNS;SDSS,HSS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije