Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oklahoma

Policija uhitila dvojicu bijelaca osumnjičenih za ubojstva crnaca

ubojstvo
Reuters
Autori: luc, SaD/VLM
08.04.2012.
u 11:02

Napad se dogodio u dijelu grada u kojem pretežno žive crnci, a policija sumnjiči dva bijela mladića

Policija je uhitila dvojicu bijelaca koje se sumnjiči da su ubili tojicu crnaca, a ranili još dvojicu za čije se živote liječnici bore u bolnici u Tulsi u američkoj državi Oklahomi, prenose američki mediji.

Osumnjičeni su Jake England (19) i Alvin Watts (32) koji su uhićeni u svojim domovima u Tulsi, a policija zasad negira kako se radi o rasno motiviranom napadu i naglašava kako će motiv napadača biti poznat nakon ispitivanja i istrage.

Napad se dogodio u dijelu grada u kojem pretežno žive crnci. 

Ključne riječi

Komentara 5

HE
HermionaGranger
19:17 08.04.2012.

U toj istoj Tulsi se dogodio još jedan zločin. Uhićen je afroamerički tinejdžer koji je silovao i ubio 90-godišnju bijelkinju Nancy Strait, a njen muž Bob je prebijen i trenutno je u bolnici. A u Houstonu je izbodena bijelkinja odd strane crnca. U Detroitu su nekidan zlocin pocinila 5 tinejdžera. Njihove slike uopće nisu puštene u novine. Zna se zašto. Kad ste vec odlucili prenositi vijesti iz SAD-a te DIJELITI ljude na bijelce i crnce te stvarati tenzije, vrlo vjerojatno povodom moguće nacionalističke konferencije, onda barem možete pokriti sve vijesti, a ne selektivno izvještavati. Priznajte da mediji vole stvarati tenzije, manipulirati, selektivno izjasnjavati i dijeliti ljude. To vam je specijalnost. I gadite mi se ;)

DO
Dodatak
20:14 08.04.2012.

05.03.2012 - Kansas City, Missouri \"Dobio si što zaslužuje bjelčugo\" vikali su 13g starom dječaku dok su ga zalijevali benzinom i zapalili dva maloljetnika Crnca. Da dopunim CRNU kroniku...jelte

OB
-obrisani-
21:12 08.04.2012.

A o domaćim žrtvama ZAMPa ni slova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije