Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao prijeći granicu

Policija uhitila 27-godišnjaka sa 28,5 kg marihuane

marihuana
Foto: PU splitsko-dalmatinska
06.02.2015.
u 20:08

Muškarac, koji je s područja Splitsko-dalmatinske županije, uhićen je i u petak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

U četvrtak poslije podne na imotskom je području uhićen 27-godišnji hrvatski  državljanin koji je preko državne granice pokušao prevesti 28,45 kilograma marihuane.

Policijski službenici za nadzor državne granice zaustavili su vozilo Renault Kangoo kojim je upravljao. Pogledali su mu u prtljažnik i ugledali veći broj paketića umotanih u papir i PVC-foliju, a iz vozila se osjetio miris marihuane –- kanabis sative. Muškarac, koji je s područja Splitsko-dalmatinske županije, uhićen je i u petak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. 

>> Kazneno ga prijavili jer je kupio opremu za uzgoj marihuane

Komentara 3

OB
ObrenM
01:03 07.02.2015.

Pa sto ste se uhvatili decka morao je praviti ulje za svoje lijecenje.

Avatar uljar
uljar
21:47 06.02.2015.

a iz vozila se osjetio miris marihuane –- kanabis sative ??????

NU
nunek1
17:54 07.02.2015.

Da,a kad će glupost bit ilegalna?dobro je Huanito pitao dr.heptanona,tko ste vi da odeđujete sa ćime da si ljudi pomažu?..odakle vi možete znati šta čovjeku pomaže?kako možete određivati što da i što ne?Nitko nema to pravo.Zaista je to tako teško za razumjeti?? Pa sad ti reci da kanabis liječi rak.,kad evo na očigled ne liječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije