Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINDIKAT

Policija: Huligani razumiju jezik sile i tako im treba uzvratiti

cajkani
Nel Pavletić/PIXSELL
30.09.2013.
u 14:59

Ovakvo nasilje na stadionima i oko njih traži adekvatan odgovor, poručuju iz sindikata

Policija mora primijeniti postojeće ovlasti beskompromisno i bez straha da će ih se prozivati za brutalnost, poručuju iz Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova u povodu utakmice Rijeke i Hajduka na Kantridi u kojoj su ozlijeđeni policajac i dijete. U priopćenju naslova "Na silu odgovoriti silom?", koje potpisuje predsjednik sindikata Zdravko Lončar, predlaže se zaoštravanje postupanja prema huliganima.

"Iako smo do sada zagovarali toleranciju, snošljivost i mir, očigledno je da takvo postupanje nije i neće donijeti željene rezultate. Ovakvo nasilje na stadionima i oko njih traži adekvatan odgovor", piše u priopćenju.

"Osobe koje čine nerede na stadionu jasno pokazuju koji jezik razumiju, jezik sile i tako im treba uzvratiti", nastavlja Lončar dodajući kako na silu treba odgovoriti silom.

>> Šefovi policije posjetili specijalca ozlijeđenog na Kantridi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije