Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Polančec se sakrio nakon ostavke, vidjeli su ga samo susjedi

Damir Polančec
Darko Gorenak
01.11.2009.
u 19:33

Bivši ministar nije došao na rukometnu utakmicu Podravke koju, tvrde upućeni, inače nikako ne bi propustio.

Damir Polančec nakon ostavke na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva vratio se kući u Koprivnicu i - skrio u mišju rupu.

U koprivničkim “elitnijim” kafićima tvrde kako Polančec posljednjih dana nije bio njihov gost. Nije ga se moglo vidjeti ni na gradskoj špici u subotnje jutro, a nije se pojavio ni na prijateljskoj utakmici svog nogometnog kluba Osvit u rodnom Đelekovcu.

Bivši ministar nije došao na rukometnu utakmicu Podravke koju, tvrde upućeni, inače nikako ne bi propustio. Polančeca jedino viđaju njegovi susjedi i slučajni prolaznici. Prema njihovim pričama, otkad se vratio iz Zagreba vrijeme provodi kod kuće.

U subotu je sa suprugom iz doma izbivao u vremenu od 13 do 20 sati, a iz pouzdanih izvora doznajemo kako ove godine obitelj Polančec nije tradicionalno na blagdan Svih svetih otputovala na Krk obići grobove rodbine gospođe Polančec.

Ključne riječi

Komentara 48

BC
berlin@c
22:32 01.11.2009.

gargamel odavno se nisam ovako nasmijao to sa Rumenigeom, rumeni se ovaj nas Rumenige hehe

OB
-obrisani-
22:37 01.11.2009.

Mihac što je Hrvatino? rovariš tu po istrunulim kostima? o intelektualcima nemaš ništa za reći? o crkvenoj izjavi isto tako ništa? rovariš po nebitnome? Ha,kontradiktorni?

OB
-obrisani-
22:10 01.11.2009.

ma pusti tog jednog čovjeka na miru kaj ne vidiš da kranjci hoće izlaz na more...................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije