Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indoor uzgoj

Otkriveni laboratorij, 50 stabljika kanabisa, marihuana i eksploziv

trava
Marko Mrkonjić/PIXSELL
04.04.2011.
u 12:41

Od stabljika bi se, izvijestili su policajci, moglo proizvesti tri do četiri kilograma marihuane, što bi na ulici dostiglo cijenu od 60.000 do 80.000 kuna

Pedesetak stabljika kanabisa, pedesetak grama marihuane, digitalnu vagu, raznu oprema za uzgoj, jedan kilogram eksploziva, više upaljača i detonatorskih kapisla za eksplozivne naprave, pušku kalibra 7,9 mm i 30-ak komada streljiva, pronašla je Osječko-baranjska policija u domu 38-godišnjaka iz Đakovačke satnice.

Aktivni uzgajivač marihuane uz kaznenu prijavu za zloporabe droge, dosad nepoznat policiji, priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku. Od stabljika bi se, izvijestili su policajci, moglo proizvesti tri do četiri kilograma marihuane, što bi na ulici dostiglo cijenu od 60.000 do 80.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pav1337o
13:39 05.04.2011.

A vidi \"obrazovanog\" novinara! \"...moglo PROIZVESTI tri do četiri kg marihuane...\" Marihuana se ne proizvodi. Nego bere. To je kao da kažeš da se od jednog drveta jabuke može proizvesti X kila jabuka. Ak su nam već zakoni u qrcu,cu, potrudite se onda barem ne obmanjivati javnost netočnim navodima. Dio stabljike koji se puši su osušeni cvjetovi. Ništa se tu ne proizvodi. Hašiš i ulje se proizvode. Što se cijena tiče, bile bi puno manje da zakoni nisu kakvi jesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije