Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ni slutila

Osveta djevojci: Pogledajte što joj je učinio kada je zaspala na kauču

Shammi i djevojka
Foto: YouTube
1/6
22.02.2016.
u 11:34

Kako bi se djevojci osvetio jer ga nije pozvala sa sobom u izlazak, odlučio je iskoristiti priliku kada je zaspala na kauču

Internetska zvijezda poznata pod imenom Shammi poznata je po izvođenju okrutnih šala na račun svoje djevojke manekenke. Ovog puta je malo pretjerao.

Kako bi se djevojci osvetio jer ga nije pozvala sa sobom u izlazak odlučio je iskoristiti priliku kada je zaspala na kauču.

Shammi je užetom zavezao kauč i privezao ga za kamionet nakon čega je vozio po ulici. Djevojka se u jednom trenutku probudila i počela vrištati, a kada su došli do jednog zavoja kauč je udario u rubnjak, a ona je poletjela na travnatu površinu.

U tom je trenutku Shammi pomislio da je otišao predaleko te je otrčao do svoje djevojke koja je u padu, srećom, zaradila samo ogrebotinu na nozi. Kada je shvatio da nije teže ozlijeđena, rekao joj je kroza smijeh da ne bi trebala spavati tijekom dana.

Shammi je na kraju dobio i lekciju od policajca kojeg su pozvali susjedi. – Dobili smo dojavu od susjeda da netko vrišti s kauča koji vuče vozilo. Jeste li to bili vi? – govori policajac sa snimke.

Kako je izgledao "osvetnički pothvat", ali i neke prethodne psine koje je Shammi priredio svojoj djevojci pogledajte u priloženom videu!

 

>> Saznao da ga djevojka vara pa joj pripremio osvetu epskih razmjera

>> Ovako se osvetila dečku jer se šalio da je vara!

>> Osvetnička skrivena kamera: Pogledajte što je učinio prijatelju

Ključne riječi

Komentara 6

VA
valides
11:55 22.02.2016.

Sve su to odglumljeni filmići, gdje glumci na YTB zarađuju desetke tisuća eura..neki milijune, na broju gledanosti. U Korei ljudi se snimaju doslovno kako jedu obilne obroke i zarađuju po 1500 dolara mjesečno ! Ovaj fenomen i takva glupost postoji vjerojatno samo na našoj planeti u cijelom svemiru. Jedna žena na otpakiravanju kupljenih igračaka zarađuje 3 000 000 000 godišnje..

MR
MRUDante
14:50 22.02.2016.

sad dajte red severine, pa red nogometaša i cajki...

BE
beitsche
22:24 22.02.2016.

Forsirate primitivizam. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije