Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Osnovan Savjet za poboljšanje uvjeta života osoba treće životne dob

mirjana zošak
Branimir Bradarić
04.12.2013.
u 13:36

Ovo je zaista prvi put uvedeno nešto slično i jedinstvena je prilika da građani našega grada sami kreiraju način na koji bi željeli kvalitetnije živjeti, kazala je Mirjana Zošak

Početkom prosinca svoj prvi sastanak održao je i Svajet za poboljšanje uvjeta života osoba treće životne dobi. Savjet, koji je imenovao gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, čine Mirjana Zošak kao  predsjednica te Miroslav Srnović, Stjepan Majdančić, Eržebet Benak, Josip Kiš, Stevo Grbatinić i Pavle Augustinov.

– Već je puno stvari učinjeno za građane treće životne dobi poput besplatnih autobusnih karata, božićnica, uskrsnica, Bizovačkih toplica, ali uvijek se može bolje i više. I zato sam sigurna kako će se kroz djelatnost i rad ovog savjeta poboljšati kvaliteta života najugroženije populacije, a to su svakako naši umirovljenici, rekla je Zošak. Pojasnila je da je Savjet  zamišljen da djeluje kao savjetodavno
tijelo pri Uredu gradonačelnika. Princip rada je takav  da osim članova savjeta svoje probleme, prijedloge i sugestije  iznose i sami građani Vukovara koji im se mogu obratiti osobno ili pak poslati dopis.

- Ovo je zaista prvi put uvedeno nešto slično i jedinstvena je prilika da građani našega grada sami kreiraju način na koji bi željeli kvalitetnije živjeti, a za ostvarenje tih želja imamo kvalitetne ljude u savjetu na čelu sa gradonačelnikom Željkom Sabom. Zato apeliram na sve građane grada Vukovara, a posebice umirovljenike, da nam se obraćaju sasvim slobodno i bez ikakvog ustručavanja, poručila je Zošak.

>>Umirovljenici snimaju, glume režiraju, ali i montiraju film

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije