Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE

Stiže olujna bura, moguće zatvaranje dijelova 'Dalmatine'

Foto: znet
17.06.2017.
u 21:00

HAC ONC moli vozače da prije putovanja provjere stanje na cestama kako bi se informirali i na vrijeme isplanirali svoje putovanje

Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine (HAC ONC) u subotu su putem priopćenja poslale upozorenje vozače. Naime, od Državnog hidrometeorološkog zavoda zaprimili su prognozu s najavom olujnog vjetra na podvelebitskoj dionici autoceste A1.

U slučaju zatvaranja dionice, HAC ONC će u suradnji s policijom isključivati promet s autoceste na obilazne pravce. Istaknuli su kako zbog radova koje Hrvatske ceste izvode na obilaznim pravcima postoji mogućnost manje protočnosti prometa.  

HAC ONC moli vozače da prije putovanja provjere stanje na cestama kako bi se informirali i na vrijeme isplanirali svoje putovanje ili u slučaju otežanog stanja na autocesti odabrali alternativni pravac putovanja.

Ističu važnost praćenja prometne signalizacije na autocesti kao i poruka na info-displejima o uvjetima na cesti te ograničenju brzine na pojedinim dionicama autoceste kao i obavijesti o eventualnim obilascima te alternativnim pravcima. 

Komentara 3

BO
boris
22:50 17.06.2017.

U Hrvatskoj nisu hakove informacije dovoljno ažurirane, satima se čuje na radiju ista priča...

KA
kamenjar0404
14:46 18.06.2017.

Komunjare,udbasi i cetnici,probaju subotom sabotirati turizam ovim neodredjenim vremenskim prognozama !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije