Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETILI MU

Odvjetnik otkazao punomoć Daruvarcu: 'To je za mene prioritet'

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
20.12.2018.
u 18:52

Nakon što je Kovačević pušten da se brani sa slobode na nekoliko mjesta u Zadru osvanuli su grafit prijetećeg sadržaja prema Korljanu

Andrej Korljan više nije branitelj Darka Kovačevića Daruvarca, kojem se sudi za teške tjelesne ozlijede i prijetnju 18-godišnjoj Zadranki. Kao razlog otkazivanja punomoći naveo je preklapanje s prije preuzetim obvezama.

- Za 9. i 10. siječnja ima zakazane rasprave u jednom uskočkom predmetu na Županijskom sudu u Zagrebu. To je za mene prioritet, a nakon toga imam neke neodgodive privatne obveze oko djeteta tako da sam morao otkazati punomoć Kovačeviću - rekao je Korljan za Zadarski.hr.

Nakon što je Kovačević pušten da se brani sa slobode na nekoliko mjesta u Zadru osvanuli su grafit prijetećeg sadržaja prema Korljanu, koji je prijetnje prijavio zadarskoj policiji.

Pogledajte video prosvjeda protiv puštanja Darka Kovačevića na slobodu:

Komentara 13

NI
NikoCro
19:09 20.12.2018.

Utrto se ha, tako treba svima koji brane kriminalce lopine odvjetnicke

DU
Deleted user
19:28 20.12.2018.

smisljena taktika,grafiti povod koje su najvjerojatnije napisali isti ti koji su zvali i prijetili dabi ispali oni ugrozeni i zrtve te kao takvi krenuli u borbu protiv svakog tko osudjuje ovaj pokusaj ubistva

DU
Deleted user
20:42 20.12.2018.

smisljena taktika,cekamo sljedeci korak u ostvarenju cilja da se od vuka napravi jagnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije