Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u brinju brdovečkom

Od posljedica strujnog udara preminuo 77-godišnjak

mrtvačnica, mrtvac, ubijen, umro, tijelo, sprovod, groblje
iStockphoto
30.05.2012.
u 11:27

Supruga je primijetila da se Ivan J. u kupaonici zadržao duže nego obično te da teče vode ispod zaključanih vrata. Kako se nije odazivao na njezine povike, pozvala je susjeda te su zajednički provalili vrata

Od posljedica strujnog udara preminuo je 77-godišnji Ivan J. u kupaonici obiteljske kuće u utorak, u 22 sata, u Brinju Brdovečkom.

Supruga je primijetila da se u kupaonici zadržao duže nego obično te da voda teče ispod zaključanih vrata. Kako se Ivan nije odazivao na njezine povike, pozvala je susjeda te su zajednički provalili vrata i zatekli Ivana u polusjedećem položaju. Tijelo preminulog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu, a očevidom će se utvrditi kako je došlo do nesreće.

 

Komentara 2

BU
BubyZG
12:47 30.05.2012.

Vrhunska vijest : Umro od strujnog udara .... a tijelo je tek prevezeno na obdukciju i očevidom treba utvrditi kako je došlo do nesreće. Pa što ne priupitaju novinara ( i uštede državi koju kunicu ), on ionako već sve zna ?

DU
Deleted user
19:08 30.05.2012.

svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije