Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 kn dnevno za svakog učenika

Od 9. siječnja u svim osnovnim školama jedan besplatni obrok

29.11.2022.
u 09:33

Roditelji koji plaćaju više obroka za svog đaka dobit će uplatnice umanjene za jedan obrok koji plaća država

Ključne riječi

Komentara 4

DJ
Dodaj Juri
10:10 29.11.2022.

To je ono sto ja mrzim kod ove drzave. Opljackali su nas do gole koze i doveli na prosjacki stap, a sad se prave da nam pomazu.

MA
madmaximo
21:57 08.12.2022.

Fala dedi škugoru na besplatnom obroku za dječicu ... na proljeće ćemo dedi škugoru zahvaljivati na ulaganju u nogometni stadion

TR
Tridvajeda
11:55 29.11.2022.

Namirnice moraju biti unutar 60km od škole uključivo meso, perad, mlijeko, jaja i ribu, a koji bi morali zakonski biti bez hormona. Obroke bi trebao urediti nutricionist po ključu 1-4 razred i 5-8 te po spolu, jer dob i spol određuju različite potrebe. Hoće li to tako biti? Neće. Ovo je opet još jedan "projekt", kojem su za cilj dvije stvari: 1. Napraviti promociju ego-tripu gospodinu faraonu Andr Trut Slabokrvnom, 2. Napuniti džepove podobnima, kroz još jednu namještenu javnu nabavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?