Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS NA ČRNOMERCU

Novi detalji ubojstva u Zagrebu: Ubojica boluje od šizofrenije

Zagreb: Mladić nožem ubio oca na Črnomercu
Zeljko Hladika/PIXSELL
02.03.2024.
u 21:20

Ubojica je psihički bolesnik koji boluje od šizofrenije, a njegovo psihičko stanje navodno se pogoršalo proteklih tjedana

Ubojstvu koje se dogodilo u subotu na Črnomercu nije prethodio sukob. Naime, u zagrebačkom kvartu je sin ubio 51-godišnjeg oca te pokušao pobjeći policiji, no uspjeli su ga privesti. Ubojstvo se dogodilo u ulici gdje živi i premijer Andrej Plenković koji je trenutno na službenom putu u BiH. 

Očevid je trajao cijeli dan, prenosi Dnevnik.hr. Obitelj je izvijestila kako je motiv ovog zločina namjera s obzirom na to da se sin i otac nisu svađali. Međutim, doznalo se kako je ubojica psihički bolesnik koji boluje od šizofrenije

"Proteklih tjedana stanje mu se pogoršalo, a prije 48 sati sudjelovao je u incidentu u jednom kafiću nakon čega ga je privela policija. Bila je tamo i hitna pomoć koja ga je pregledala zbog eventualnih ozljeda u toj tučnjavi. Međutim, tada se njegovo psihičko stanje nije razmatralo", izvijestio je reporter. 

POVEZANI ČLANCI:

Oko obiteljske kuće su se okupili i šokirani susjedi koji nisu htjeli komentirati situaciju.

 

VIDEO Prosvjed protiv molitelja u Zagrebu

 

Komentara 9

Avatar rubinet
rubinet
18:01 03.03.2024.

Ubojica boluje od shizofrènije, a ne "šizofrenije".

EV
evoba
01:28 03.03.2024.

Koja je to bolest i gdje se tačno nalazi? Tko ju je, kako i kad identificirao i izliječio i kad? Ima li kakvih naučno - statističkih podataka o toj bolesti ili su to opet samo šuplja baljezganja kojekakvih kvazi naučnika?

TH
than
00:21 03.03.2024.

Kod nas se kod nikoga ne razmatra psihičko stanje dok stvarno ne ode u tešku krajnost, a onda gle slučaja prekasno je. Znam da je susjed pozvao jednom policiju jer je prijetio čovjek ubiti ženu, dijete i susjede. Još se i napio. Došla policija, pitala susjede ima li oružje. Rekli mu da nema, obavili razgovor s njime i otišli. On je cijelu noć tako pijan terorizirao sve do ranog jutra. I nastavio po starome. Nije nikoga doduše ubio, ali nikome nije ni dao godinama mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije