Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Neozbiljno je na sličnosti kao što su ‘slava Ukrajini’ i ‘za dom spremni’ gledati na tako različite načine

Split: Obilježena godišnjica 9. bojne HOS-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.04.2022. u 12:46

Ante Prkačin napokon je prekinuo desetotravanjsku farsu u Splitu jasno izrekavši koji se to jubilej tamo slavi

Komentara 49

Avatar Cantor
Cantor
13:00 17.04.2022.

Stvari su jednostavne. Mi smo se bez ikakvih kriterija odrekli svega što ima veze sa NDH. Umjesto da ono što je bilo dobro u toj državi priznamo i naglašavamo kao dobro, uključno i junake koji su se borili za Hrvatsku državu. A ono što je bilo loše i zločinačko da jasno i bez propagande identificiramo i osudimo. Drugim riječima mi smo se kompletno i sramotno priklonili poviesnom narativu i propagandi svojih neprijatelja. I jasno je da narod to osjeća i buni se, pa i na ovakve načine. Tome mora doći kraj inaće nikada neće biti mira.

FA
fake
15:17 17.04.2022.

pofuče, nebitan si kao i tvoje mišljenje koje skoro nikoga i ne zanima.

AG
Agricola
14:51 17.04.2022.

ZDS i treba tretirati kao i Slava Ukrajini, i bilo bi dobro da se jednom u europskom parlamentu stavi natpis Za dom spremni kao što je bio natpis Slava Ukrajini, pogotovo zato jer se ta ista EU nije baš proslavila dok su jugokomunisti i četnici genocidno razarali Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije