Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO IZ UKRAJINE

Naši reporteri s ukrajinskom vojskom i olimpijkom iz Tokija: 'Izbacit ćemo Putinovu vojsku i dobiti ovaj rat!'

01.03.2022.
u 17:55

U gradiću Vinohradiv zatekli smo ukrajinske vojnike, jedne od rijetkih koji su bili raspoloženi za razgovor. Tvrde da su spremni na sve što im Rusija priprema. Tu je i jedna trudnica, ali i ukrajinska plivačica koju znamo s Olimpijskih igara u Pekingu.

Komentara 4

Avatar pravoslavni_komunist
pravoslavni_komunist
18:11 01.03.2022.

Dat će Bog, past će ruski agresor!

ŽZ
Željeznički (Zeleni) most u ZG
19:03 01.03.2022.

Vinohradiv je najudaljenija točka od bojišnice. To je kao da bi za vrijeme Domovinskog rata neki novinar pitao vojnika u Umagu što misli o ratu. Grad je 590 km udaljen od Kijeva, i isto toliko od Zagreba, točno na pola puta. Ovo mi je jako čudan rat, bez novinara na licu mjesta, bez gomile video zapisa, tek tu i tamo nešto snimljeno mobitelom. I izgleda da nikome to nije čudno. Gledam site Ukrajinske novinske agencije Ukrinform, na naslovnici su im vijesti stare pet dana. Sjećate li se Zaljevskih ratova i CNN-ovih novinara koji izvještavaju iz bagdadskih hotela? Kao da se sva kominikacijska strategija svela na društvene mreže.

ŠĆ
šćtrlj
05:53 03.03.2022.

nećete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?