Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacija i obnova u poplavljenim područjima

'Naše igralište bilo je tri metra pod vodom, ali mi nastavljamo u inat svemu'

donacija Rajevom selu
Foto: PR FOTO
1/4
29.11.2014.
u 11:59

Vrijednost donacije je 40.000 kn, a donirani su nogometni dresovi, tenisice, golmanska oprema, lopte i kosilica za travnjak.

Predstavnici Croatia osiguranja uručili su jučer poslijepodne u Rajevu selu donaciju u vidu športske opreme nogometnim klubovima Rajevo selo, Račinovci, Strošinci i Gunja.

Vrijednost donacije je  40.000 kn, a donirani su nogometni dresovi, tenisice, golmanska oprema, lopte i kosilica za travnjak.

-Ne predajemo se. Naše igralište bilo je tri metra pod vodom, i dalje nije u funkciji, nedostaje nam svega od opreme, ali mi nastavljamo u inat svemu. Za sada nam je ključno opremiti igrače, a trenirat ćemo na susjednim terenima dok se naš ne obnovi.- izjavio je Zlatko Vertus iz NK Sloga Račinovci.

Croatia osiguranje je među prvima reagiralo na poziv u pomoć poplavljenim područjima i do sada je tvrtka uputila vrijedne donacije u tri navrata. Nakon kontakta sa stanovnicima poplavljenih područja pomoć je upućena vatrogasnim društvima, školi, udruzi za pomoć osobama s posebnim potrebama te športskima klubovima. Posljednji krug donacija namijenjen je pomoći u uspostavljanju društvenog života stanovnika na tom području te će tvrtka u prosincu dodijeliti još jednu donaciju u vidu glazbenih instrumenata za četiri kulturno-umjetnička društava.

>>Caritas poplavljenima daruje vaučere od 4500 kuna

Komentara 3

ON
onogray
03:48 06.02.2015.

imam sliku stadiona s volontiranja. :D izgleda kao ogromna plaža iz daljine

ON
onogray
03:48 06.02.2015.

imam sliku stadiona s volontiranja. :D izgleda kao ogromna plaža iz daljine

DH
dalibor.hren
11:33 30.11.2014.

Možda će premijer reći da ljeti igramo vaterpolo a zimi hokej na ledu!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije