Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 1600 obitelji

Caritas poplavljenima daruje vaučere od 4500 kuna

23.05.2014., Gunja - Obilazak opustosenog mjesta sest dana nakon poplave.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Marko Mrkonjić/PIXSELL
26.11.2014.
u 14:39

Preko 1600 obitelji s područja Gunje, Posavskih Podgajaca, Rajevog Sela, Račinovaca, Strošinaca i Đurića primit će poklon-vaučere u vrijednosti 4500 kuna koje će za kupovinu potrebnog građevinskog materijala, alata i potrepština za uređenje doma moći iskoristiti u tvrtki Vinkoprom u Vinkovcima.

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije provodi projekt "Ljubav uvijek nađe put" za pomoć stradalima od poplave na području županjske Posavine. U sklopu projekta predviđena je i pomoć u obnovi poplavom oštećenih kuća, a ta će se pomoć pružiti u obliku poklon vaučera.

Preko 1600 obitelji s područja Gunje, Posavskih Podgajaca, Rajevog Sela, Račinovaca, Strošinaca i Đurića primit će poklon-vaučere u vrijednosti 4500 kuna koje će za kupovinu potrebnog građevinskog materijala, alata i potrepština za uređenje doma moći iskoristiti u tvrtki Vinkoprom u Vinkovcima. Vaučeri će se moći iskoristiti prema rasporedu za svaku župu, a prvi će ga moći iskoristiti stanovnici Strošinaca i Đurića, od četvrtka, 27. studenog. Nakon njih slijede Rajevo Selo i Posavski Podgajci od 1. prosinca, Račinovci od 8. prosinca te Gunja od 15. prosinca. Ova akcija, kažu u Caritasu, traje do 28. veljače sljedeće godine i vrijedna je 7,3 milijuna kuna.

>>Šesteročlana obitelj iz Gunje živi u jednoj prostoriji

>>Donacija za opremanje kontejnerske ambulante u Gunji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije