Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u Ivancu

Napao goste ugostiteljskog objekta pa se otimao policiji: Policajka slomila nogu

Ilustracija
Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
02.01.2024.
u 23:20

Nad 36-godišnjakom se provodi kriminalističko istraživanje i za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, zbog oštećenja u prostoriji za zadržavanje, uslijed udaraca rukama po drvenoj zidnoj oblozi, ustvrdila je policija

Muškarac (36) verbalno i fizički napao je goste u jednom ugostiteljskom objektu u Ivancu 29. prosinca oko 23 sata. Po dolasku zaštitara, kako je opisala Policijska uprava varaždinska, 36-godišnjak je započeo vrijeđati jednog od njih, a potom i fizički nasrnuo na njega. Zaštitari su ga nakon toga savladali, izveli iz ugostiteljskog objekta te zadržali do dolaska policijskih službenika.

"Po dolasku policijskih službenika, 36-godišnjak je ponovno nasrnuo na istog zaštitara u namjeri da ga udari. Radi sprječavanja napada na zaštitara i savladavanja aktivnog otpora, policijski su službenici nad istim uporabili sredstva prisile - tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Navedeni se pritom pokušavao oteti iz zahvata te je uslijed otimanja došlo do pada policijske službenice na asfaltirani nogostup i pada 36-godišnjaka na njezinu nogu. Ona je uslijed navedenog zadobila ozljede noge u vidu frakture te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin", ističe policija. 

Muškarac je potom priveden u Policijsku postaju Ivanec i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Također, zbog zadobivenih ozljeda pregledan po liječniku ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

"Protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također će se protiv njega podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Prisile prema službenoj osobi. Nadalje, nad istim se provodi kriminalističko istraživanje i za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, zbog oštećenja u prostoriji za zadržavanje, uslijed udaraca rukama po drvenoj zidnoj oblozi", ustvrdila je policija. 

VIDEO Na cesti kod Sv. Ivana Zeline jurio bik: 'Nije upalio dnevna svjetla!'

Komentara 1

PR
prajdali100
00:19 03.01.2024.

Sad će me masovno popljuvati ali nekadašnja milicija bi ovakve tipove brzo dovela u red.I one dripce koji oko škola dilaju tablete i travu bi brzo otpuhali.Ali sad,u vrijeme demokracije,navečer nije preporučljivo ići van...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije