Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga misija

Nakon golišavih fotografija, princ Harry ponovno u Afganistanu

Princ Harry (1)
Reuters/Pixsell
07.09.2012.
u 18:49

Britanski princ boravit će u najvećoj vojnoj bazi koalicijskih zemalja – kampu Bastion, a njegova eskadrila osiguravat će nadzor, ali i izvoditi napade kad to bude potrebno

Nakon incidenta s golišavim fotografijama, princ Harry vratio se u vojsku. On je jutros stigao u vojnu bazu u Afganistanu gdje će raditi kao dio Joint Aviation Groupa (JAG) koji helikopterima podržava ISAF-ove operacije u Afganistanu.

Britanski princ boravit će u najvećoj vojnoj bazi koalicijskih zemalja – kampu Bastion, a njegova eskadrila osiguravat će nadzor, ali i izvoditi napade kad to bude potrebno te ostale prateće poslove za ratno zrakoplovstvo.

Odmah nakon što je stigao u bazu, princ Harry popeo se u kokpit helikoptera kojim će upravljati. Deset dana nakon aklimatizacije i obuke, kako bi usavršio svoje pilotske vještine, krenut će na svoje prve operacije. Inače, princ Harry u Afganistanu je bio i prije pet godina, a ova će mu misija trajati četiri mjeseca.

>> VIDEO Dječak princu Harryju: Drago mi je da si obučen!

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
20:04 07.09.2012.

Sad bi bilo lijepo i da princevi iz Afgabistana budu poslani u Britaniju na misiju. Sta rade Britanci i ostali na tudem teritoriju? Beru makove

OB
-obrisani-
20:35 07.09.2012.

Da će bog da talibani pogode njegov heihopter

WA
wahr
19:23 07.09.2012.

Zar nije cudno britansko-americka medija ne ismijavaju britansji rezhim, zadrzavaju se pristojno na Princu ili kraljevicu ili Knezu.......kad se bilo sto dogodi u Rusiji onda uvlace Putina, ismijavaju rusku vlast i cijelu rusku naciju. Danas citam naslov u anglo-saksonskim novinamaa - Putin kupuje zlato ...kad nakon daljneg citanja Rusija povecala zlatne rezerve. To se zove psiholoski rat kroz medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije