Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put u javnosti

VIDEO Dječak princu Harryju: Drago mi je da si obučen!

princ harry (1)
Lewis Whyld/Press Association/PIXSELL
04.09.2012.
u 13:59

Dječačić je osvojio britanska srca. Nakon dijagnoze leukemije bio je u induciranoj komi. Kad se probudio, više nije mogao govoriti. Liječnici su mu davali samo pet posto šanse da će preživjeti ,no progovorio je i mami rekao "Volim te"

Princ Harry u ponedjeljak se prvi put pojavio u javnosti nakon incidenta s golom stražnjicom u Las Vegasu. Došao je na dodjelu nagrada WellChild koja se održavala u Londonu, gdje se susreo s dječicom koja se bore s malignim bolestima.

Nagradu je primio Alex Logan (6) kojemu je u dobi od tri godine dijagnosticirana akutna leukemija. 

U razgovoru s novinarom prije dodjele nagrade kazao je kako će se s princom Harryjem, kad ga sretne, našaliti i reći mu: "Drago mi je da si obučen".

Kad je mali Alex sreo Harryja, princ mu je u šali zaprijetio prstom i upozorio ga da ne spominje incident s golišavim fotografijama.

Dječačić je osvojio britanska srca. Nakon dijagnoze bio je u induciranoj komi. Izvukao se, no nakon što se probudio, više nije mogao govoriti. Liječnici su mu davali samo pet posto šanse da će preživjeti.

− Otkako smo doznali za bolest, Alex je stalno po bolnicama. Ponekad ga zadrže i po nekoliko tjedana. Stalno je na lijekovima i većinu vremena ne osjeća se dobro. Kad se probudio iz kome, mogao je kretati se i hodati, ali nije mogao govoriti. Liječnici su bili zadovoljni njegovim napretkom, ispričala je za Reuters dječakova majka. No, prije šest ili osam tjedana dogodilo se čudo.

− U ruci je držao sladoled i u jednom trenutku rekao ocu: "Otopio se". Kako nisam bila u bolnici, nazvao me na mobitel i ostavio mi poruku: "Volim te, mama!"

>>Tulumi za mene više ne postoje, izdao sam sebe i svoj narod

Komentara 6

OB
-obrisani-
14:16 04.09.2012.

e sada ga jos engleska treba slati u etiopija 1-2 kako djeli osmijeh i 2-3 paketica ..i eto humanitarnog princa za cijeli svijet

ĆA
ćaćaća
14:31 04.09.2012.

kako manipuliraju s jadnicima..a tko je ovoj lik?..

TA
tatamlata
16:47 04.09.2012.

04.09.2012. u 14:16h Tbilisi : isti recept od ostalih ukljucujuci i pokojnu princezu Dianu a kod nas darivatelje liftova starackim domovima, djeci u domovima itd... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije