Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodik ga podržao

Najviši dužnosnici u BiH odbili se sastati s veleposlanikom Izraela

Milorad Dodik
Foto: Dejan Moconja/PIXSELL
27.07.2014.
u 09:35

Prvi čovjek Republike Srpske Milorad Dodik već je ranije u svom priopćenju podržao izraelsku akciju u Gazi poslavši pismo potpore izraelskom vodstvu.

Veleposlanik Izraela u Bosni i Hercegovini David Cohen požalio se da ga nitko od najviših bosanskohercegovačkih dužnosnika nije želio primiti kako bi im objasnio stajalište izraelske vlade o sukobu u Gazi.

Kazao je da ga je primio jedino član predsjedništva BiH Nebojša Radmanović te još jedan političar čije ime nije želio reći zbog izbora. Prvi čovjek Republike Srpske Milorad Dodik već je ranije u svom priopćenju podržao izraelsku akciju u Gazi poslavši pismo potpore izraelskom vodstvu.

>>'Hrvatska osuđuje neselektivne raketne napade Hamasa, žali zbog svih civilnih žrtava'

Komentara 14

OB
Objektivno...
12:27 27.07.2014.

Bravo za BiH političare. Taj primjer bi trebali slijediti svi. Usput im se zahvaliti u Pjesmi Eurovizije pa neka pjevaju u Pjesmi Afrike... Kada bih znao što je izraelsko u našim trgovinama sigurno to više nikada ne bih kupio. E sad da vidim admina kako će reagirati jer pozivam na bojkot a ne na mržnju

RI
Riznica
09:47 27.07.2014.

Fašisti fašiste podrzavaju

AM
alberta.mutti.5
10:41 27.07.2014.

Prvi put bravo za bosanske politicare. Ubiti 1000 djece, zena, staraca, cijele familje, razoriti cijele kvartove u okruzenoj Gazi bez mogucnosti za izvjeg,... Sta se tu ima pricati. Moze se pricati samo sa "junacinama" iz Srebrenice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije