Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo heptanonima

Na psihijatriji dilao tablete koje mu je propisao liječnik

ugrina
Goran Kovačić/Pixsell
30.08.2010.
u 17:52

Psihijatar je potvrdio da je na prvom pregledu odredio terapiju, no kazao je da nije znao da pacijent, koji nije dolazio na kontrole, stalno uzima po 15 heptanona koje je preuzimao od svoje obiteljske liječnice.

Dvojici pacijenata Psihijatrijske bolnice Rab, R. U. (41) iz Trogira i J. J. (24) iz Slavonskoga Broda, optuženima da su u bolnici prodavali heptanone koje je R. U. prošvercao za dolaska na liječenje, što je otkriveno u prosincu lani kad je od trovanja heptanonima u bolnici umro 26-godišnji Rovinjanin Endi Lončarić, u Rijeci je nastavljeno suđenje. Iskaze su dali psihijatar iz Splita koji je R. U. propisao terapiju od 15 heptanona na dan, njegova nevjenčana žena i medicinski tehničar iz bolnice.

Psihijatar je potvrdio da je na prvom pregledu odredio terapiju, no kazao je da nije znao kako pacijent, koji nije dolazio na kontrole, stalno uzima po 15 heptanona koje je preuzimao od svoje obiteljske liječnice. Potvrdio je i da mu se ta liječnica nikad nije obratila radi smanjivanja broja tableta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije