Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Murteru se ponovno pojačano traga za nestalom Slovakinjom

10.11.2008.
u 13:05

Policija je ponovno pojačala terensku potragu na otoku Murteru za slovačkom državljankom Vierom Malovikovom (48), koja je nestala 31. listopada na tom otoku, kad se udaljila iz ugostiteljskog objekta gdje je bila sa svojim suprugom.

Policijske ophodnje i brodovi s roniocima danas pretražuju kopno i more na području Murtera, potvrđeno je u šibensko-kninskoj Policijskoj upravi.

- Pretražuje se morska površina i podmorje, a policijske ophodnje pretražuju napuštene kuće i objekte u izgradnji na području Betine i Murtera - naglasila je Marica Kosor, glasnogovornica PU.

Nakon dojava građana da je Slovakinja početkom ovog mjeseca viđena na zadarskom, a poslije i na širem riječkom području, policija je bila procijenila da nema razloga tražiti njezino tijelo pa je aktivna terenska pretraga Murtera nakratko bila prekinuta.

No, kako od tada nije bilo novih dojava o nestaloj Slovakinji, opet se traga na Murteru, a građani se i dalje moli da se jave najbližoj policijskoj postaji ili na broj 92 ako bilo što znaju o Vieri Malovikovoj, kazala je glasnogovornica PU-a Marica Kosor.

Malovikova je srednje tjelesne građe, visoka je oko 160 centimetara, ima plavu kosu do ramena, a u vrijeme nestanka nosila je zelenu vjetrovku, traperice i crvenu ručnu torbicu.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije