Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODATNA OPREMA

Hrvat na Bookingu renta stan pun seksualnih igračaka. 'Sve je dezinficirano, nema straha'

Stan u Osijeku s 'dodatnom opremom'
Foto: Booking.com
1/5
26.09.2020.
u 17:05

Dodao je i da se to nekome sviđa, a nekome ne, no on želi biti dobar domaćin pa onima koji dođu, omogućiti i takvu vrstu sadržaja.

Na stranicama za iznajmljivanje stanova danas se može naći svašta, a jedan takav u Osijeku za dnevni najam u ponudi ima i seks igračke.

Naime, potpuno opremljen stan nema samo uobičajene sadržaje. Na policama se mogu vidjeti razna seksualna pomagala, od vibratora, dilda do igračaka za parove. 

- Ljudi to normalno koriste, zato i je u ponudi. Stan se iznajmljuje kao i svaki drugi. Naši gosti smiju koristiti sve što je u apartmanu. Naravno, to koriste oni koji žele - rekao je vlasnik apartmana Rigel u Osijeku, navode 24sata.

Dodao je i da se to nekome sviđa, a nekome ne, no on želi biti dobar domaćin pa onima koji dođu, omogućiti i takvu vrstu sadržaja. Pored ovoga, vlasnik ima još dva apartmana u Osijeku i jedan u Vukovaru, no samo u ovome se mogu naći igračke. 

- Stan je dobro opremljen i u njemu mogu boraviti svi, od obitelji, parova, prijatelja, samaca...ovo je samo dodatna ponuda. Imamo pun ormar, za svakoga ponešto. Svaki put se sve naravno dezinficira tako da nema straha - rekao je vlasnik te napomenuo da svi zainteresirani apartman mogu iznajmiti na broj telefona 0998822677. 

 

Komentara 2

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
19:35 26.09.2020.

A ove Crne te mora da su za unuke staro hrvatskih junaka...

DU
Deleted user
18:15 26.09.2020.

ahahaha sjajno fenomenalno... a jel mozes da ubacis i Ronaldov poster u prirodnoj velicini... imao bi navalicu iz Dalmacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije