Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt pokraj Višnjana

Ni nakon obdukcije ne znaju uzrok smrti: Mladi par umro nakon vjenčanja od nove smjese narkotika?

mladi-umrli
27.10.2015.
u 07:15

Na tijelima nisu pronađeni vidljivi tragovi nasilja pa je potrebno provesti daljnja vještačenja – kažu u istarskoj policiji

Okolnosti tragične smrti dvoje mladih Porečana, Patrika Blaška (27) i njegove djevojke Lare Nikolić (22) u apartmanu Agroturizma Milena u mjestu Bačva kraj Višnjana, još se istražuju. U ponedjeljak su istražitelji nastavili očevid uz stručnjake Centra Ivan Vučetić iz Zagreba. Kod oboje mladih sumnja se na nasilnu smrt, no ni nakon obdukcije obavljene u ponedjeljak na Patologiji Opće bolnice Pula ne zna se točan uzrok smrti.

– Na tijelima nisu pronađeni vidljivi tragovi nasilja. Potrebno je provesti daljnja vještačenja na biološkim uzorcima – kazala je Nataša Rogić Jukopila iz PU istarske. Prve sumnje upućuju na to da je dvoje mladih umrlo zbog predoziranja što je, pak, potaknulo nagađanja o nekim novim smjesama narkotika koje su se pojavile u posljednje vrijeme, a lako su dostupne u susjednoj Italiji.

Beživotna tijela mladog para, koji su večer prije bili gosti na svadbi u konobi, pronašao je prijatelj, navodno sam mladoženja. Ni vlasnik Agroturizma Đorđe Stefanov ne može se smiriti.

– Ne znam što se dogodilo, njihovim roditeljima je sada užasno, a vjerujte mi, i nama je strašno zbog smrti dvoje mladih u našoj kući – jedva je kroz plač kazao Stefanov.

>> Mrtav mladi par našli u sobi nakon svadbe

Komentara 36

MA
Malenkost
07:56 27.10.2015.

Nagadanja su stetna. Dok se ne sazna istina i inteligentni novinari trebali bi biti suzdrzani s informacijama. Ali inteligencija je rijetka biljka. Sramotno.

LO
lojtra1
08:16 27.10.2015.

Jedan kvalitetni mjedeno-bakreni metak košta svega 3-5 kuna. Predlažem humanitarnu akciju "svakom dileru jedan metak" i tako se ekonomski prihvatljivom cijenom riješimo zla koje u sve većoj mjeri uništava naše mlade i naše društvo. Obzirom na potrebne količine mislim da bismo od dobavljača metaka dobili i ekstra-popust!

DJ
djurex
07:41 27.10.2015.

A zasto ne napisete da su umrli od galaxy smjese koju je po eu diktatorskim zakonima legalno prodavati u hrvatskoj???? branite nam cannabis koji je lijek i od kojega nikad nitko nije umro na svijet dok istovremeno dopustate prodaju umjetnog sintetickog cannabisa od kojega svako malo netko umre?? dvolicnicnost do gadljivosti eu brani prodaju meda kadulje gospine trave a dopusta prodaju svega toga istoga ako je dobiveno na kemijski nacin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije