Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Višnjan

Mrtav mladi par našli u sobi nakon svadbe

policija
Foto: VL
25.10.2015.
u 16:10

Dežurni županijski državni odvjetnik je na mjestu događaja. U 13.05 sati je počeo očevid.

Mladić i djevojka u dobi od 20 do 25 godina pronađeni su mrtvi danas oko podneva u apartmanu Agroturizma Milena u Bačvi pokraj Višnjana. Zamjenik županijskog državnog odvjetništva potvrdio je medijma kako je riječ o nasilnoj smrti, ali nije rekao kako je došlo do smrti mladog para koji je navodno iz Vrsara.

Oni su u subotu bili gosti na svatovima na Agroturizmu Milena, kako piše Glas Istre. Jučer ujutro nisu se pojavili na doručku. Netko od gostiju išao ih je potražiti u sobu u kojoj su odsjeli. No, uslijedio je šok kada su otkrivena njihova tijela. Muškarac koji se jučer javio na telefon Agroturizma Milena nije mogao ništa reći o zločinu jer je očevid još uvijek bio u tijeku.

– Ne mogu vam ništa reći. Policija je još ovdje, ne znamo što se dogodilo - rekao je muškarac

>> Pokraj Benkovca pronađen mrtav 57-godišnjak. Ubio ga grom

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
14:56 25.10.2015.

Još nema baš nikakvih informacija o čemu se radi ali eto, nekoliko pametnih komentatora kojima je užasno dosadno u životu, već znaju sve... U što se pretvorio ovaj narod, pa to je prestrašno...

ZB
zbuniceva
14:46 25.10.2015.

Imali smo mi i boljih ministara policije od Ostojića, profesionalaca koji nisu kod Sanadera i družbe s carine i ostalih godinama sve do danas nikaj primijetili ili poduzeli.

DU
Deleted user
21:30 25.10.2015.

Horejšio bo rejšio CSI međimurje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije