Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pušten kući

Ministar Ranko Ostojić nakon operacije pušten iz bolnice

ranko ostojić
Tomislav Krasnec/VLM
06.04.2012.
u 13:13

Podsjetimo, ministar Ostojić operirao je krajem ožujka apsces na glutealnoj regiji

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić nakon urednog postoperacijskog tijeka bolesti otpušten je iz KBC-a Zagreb – Rebro na kućnu njegu.

Sredinom sljedećeg tjedna nastavit će svoje redovite poslove u ministarstvu, priopćeno je iz Vlade.

Izlazak iz bolnice potvrdio je i sam Ostojić na svom Facebook profilu na koje je napisao:  - Pustilo me iz bolnice...hvala liječnicima, sestrama, i drugim dragim ljudima na Rebru sto su me skapulali..i na ljudskom i profesionalnom odnosu...i svima koji slave želim sretan Uskrs...i hvala svima koji su slali poruke

Podsjetimo, ministar Ostojić operirao je krajem ožujka apsces na glutealnoj regiji (gnojna upala na stražnjici). Naime, riječ je, objašnjavaju liječnici, o apscesu koji se razvija najčešće od korijena dlake, a ne liječi li se na vrijeme, gnoj koji se stvara u njegovoj kapsuli može prijeći u tkivo mišića pa su poznati slučajevi ljudi koji su, zapustivši bolest, izgubili i nogu.

Bolest se liječi tako da se proreže kapsula apscesa, iz nje izdrenira gnoj, a potom se pije antibiotike. U 80 posto slučajeva "napada" muškarce, a u 20 žene.

Komentara 9

OB
-obrisani-
15:40 06.04.2012.

Jel to čir na debelom mesu ? Kažu da je to sjedilačka bolest - onih koji u saboru samo sjede i ne dižu gujzcu...

IM
immortella
17:12 06.04.2012.

Zarasla mu guza :):)

Avatar stravaxx
stravaxx
15:02 06.04.2012.

pa što je ovo. dobro da niste fotografirali čovjeku guzicu i stavili je u novine ???? čemu to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije