Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Puli

Milanović na gradilištu bolnice: Ono što smo obećali, to smo i ostvarili

Milanović Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
23.01.2015.
u 14:53

- Sljedeća stvar je istarski Ipsilon te da na Brijunima dobijemo pravi svjetski i vrhunski turizam kojeg tamo nažalost već dugo nema - poručio je premijer Milanović

Premijer Zoran Milanović, ministri Siniša Varga, Vesna Pusić i Darko Lorencin, istarski župan Valter Flego i pulski gradonačelnik Boris Miletić otvorili su radove na izgradnji nove bolnice u Puli.

- Ono što smo obećali, to smo i ostvarili. Ne obećavamo ono što ne možemo ostvariti. Novac je tu, radovi počinju. Želimo da bolnica bude izgrađena i prije isteka tri godine, a građanima želim da u njoj borave što manje - rekao je na otvaranju premijer Milanović, piše Regional Express.

"Sljedeća stvar je istarski Ipsilon"

- Pacijente molim za strpljenje dok traju radovi, no ovo su slatke muke - kazao je ministar zdravlja Siniša Varga koji se nada da će za tri godine biti prisutan i kada se bolnica bude otvarala.

Sanacijska upraviteljica dr. Irena Hrstić kazala je da početkom radova kreću u novu budućnost". - Završili smo jedan san, a to je početak gradnje nove bolnice i s današnjim danom stvaramo novi san i krećemo u novu budućnost - kazala je Hrstić, piše Glas Istre.

- Sljedeća stvar je istarski Ipsilon te da na Brijunima dobijemo pravi svjetski i vrhunski turizam kojeg tamo nažalost već dugo nema - poručio je premijer Milanović i naglasio da njegova vlast "pazi što obećava".

>>Karamarko premijer, a Milanović njegov zamjenik?

>>Milanović HDZ-u: Maše se zastavama dok se ne dobije muskulfiber i to je loše

Komentara 13

BR
braco2828
15:20 23.01.2015.

E moj Siniša da je po pravdi i poštenju ne bi ni danas trebao biti tamo

TA
tamanitelj
14:59 23.01.2015.

Jš jedna podla igra Milanovića, obećao Puli bolnicu a za uzvrat podršku IDSa u koaliciji

DU
Deleted user
15:10 23.01.2015.

O cemu prica ovaj lik? Program za Brijune je napravljen jos za vrijeme Kosorice ali su ga kokodakavci stavili na led jer je to bio program HDZ--a!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije