Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMS INTERVJU

Marijana Petir: O mjestu u Vladi nisu sa mnom razgovarali

Mirjana Petir
Davor Puklavec
24.12.2010.
u 11:00

Stranka smo odana domovini, Bogu i svom članstvu, a ne nekim drugim strankama.

Nakon medijskih priča da biste upravo vi mogli postati nasljednica ministrice Marine Matulović-Dropulić, čelnik HSS-a Friščić uzvratio je da stranka nije zainteresirana za još jedno ministarsko mjesto. A što vi kažete?

Predsjednica sam saborskog Odbora za zaštitu okoliša. Posao radim vrlo korektno, a Odbor je pokrenuo mnoge projekte vezane uz zaštitu okoliša. No o mjestu ministrice ni sa mnom, niti s ikim drugim iz HSS-a nitko nije razgovarao.

Ipak, imate li ministarskih ambicija? Da vam takva ponuda stigne, biste li je prihvatili?

To je stvar dogovora između mene i moje stranke.

Bi li odanost vaše stranke HDZ-u na kraju HSS mogla stajati lošeg rezultata na idućim parlamentarnim izborima?

Hrvatska seljačka stranka stara je 106 godina, što znači da smo najstarija stranka u Hrvata. Stranka smo odana domovini, Bogu i svom članstvu, a ne nekim drugim strankama.

Ključne riječi

Komentara 47

MO
modrulj
03:11 26.12.2010.

\"Stranka odana bogu\" ? Idi seljanko lijeci se, iako sumnjam da tvoj stupanj mentalne retardacije moderna medicina moze izlijecit

OB
-obrisani-
18:46 27.12.2010.

I nemojte se usuditi uopće pomisliti,a kamoli govoriti da ona nema nikakve veze sa seljaštvom,jer dokaz tome je velika krava na dvorištu iz reklame za milka čokoladu.Tek tolko da se zna.

PI
Pippo9
17:13 25.12.2010.

Premijerka zna što radi i sigurno će donijeti najbolju moguću odluku o smjenama i mogućim novim imenovanjima na ministarska mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije